06-16_Terra_vins2w La tercera temporada de la iniciativa d'enoturisme "Terra de vins, terra de Pau Casals" es va presentar dijous a la tarda a la Vil·la Museu Pau Casals, de Sant Salvador, amb l'objectiu de fer un pas més en el foment de la cultura i la gastronomia del Vendrell, i donar valor afegit als recursos turístics de la zona.

Aquest projecte el duen a terme conjuntament la Vil·la Casals, Les Cuines del Vendrell, els cellers pertanyents a aquest col·lectiu (Avgvstvs, Jané Ventura i Mil·liari) i l'Espai Empresarial de L'EINA. En concret, la participació d'aquest espai municipal, que es farà càrrec de la dinamització i el seguiment empresarial i tècnic del projecte, i la de Les Cuines del Vendrell són les principals novetats d'aquesta tercera temporada.

El producte "Terra de vins, terra de Pau Casals" consisteix en la venda d'un tiquet que costa 8 € (preu individual) i que inclou una visita a la Vil·la Casals i una visita amb un tast de vins a un dels tres cellers per escollir. La ruta té un cost de 10 €, si la visita al museu es fa amb guia; de 4 € per a nens i joves d'entre 9 i 17 anys, i per a grups de més de 15 persones, i gratuïta per als menors de 8 anys.

La proposta també incorpora una experiència gastronòmica: presentant el tiquet a un dels nou restaurants membres de Les Cuines del Vendrell, s'oferirà la possibilitat de degustar el menú "Terra de vins". Aquest tindrà un cost de 27 € i hi incorporarà les especialitats de cada restaurant i el vi del celler visitat.

La presentació de la temporada de "Terra de vins, terra de Pau Casals" va comptar amb l'assistència de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, qui va assegurar que aquesta iniciativa "persegueix l'objectiu de generar un turisme actiu durant tot l'any, explotant els rics recursos culturals, vitivinícoles i gastronòmics de casa nostra", així com de diversos regidors i regidores del consistori. L'acte va cloure amb un refrigeri ofert pels restaurants membres de Les Cuines del Vendrell, i vi i cava dels cellers del col·lectiu.

Els tiquets es poden adquirir a partir d'aquest divendres 17 de juny als següents punts de venda: el Centre d'Iniciatives i Turisme (977 66 02 92), el Patronat Municipal de Turisme (977 66 58 72), la Vil·la Casals (977 68 42 76) i els cellers Avgvstvs-Forum (977 66 69 10), Jané Ventura (977 66 01 18) i Mil·liari (670 373 873).



©2019 Ajuntament del Vendrell