06-15_EscolaArtCursEstiu2010_webL'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa protagonitza una nova exposició a la sala Portal del Pardo a partir d'aquest dimecres 22 de juny i fins al proper 16 de juliol.


L'exposició pretén mostrar quina és la tasca que realitza l'Escola d'Art tant en l'àmbit de l'ensenyament de les habilitats artístiques com en la voluntat de ser una plataforma per la creació de nous valors en el món de l'art.

Els treballs dels alumnes de l'Escola d'Art en aquest curs que ja finalitza són una mostra d'aquesta tasca i és, en alguns casos, la primera ocasió d'exposar les seves obres al públic i en una sala d'exposicions com és la sala municipal Portal del Pardo.

Per als alumnes representa un motiu de satisfacció veure la seva feina culminada, però també ho és per a l'Escola d'Art Municipal Apel·les Fenosa com a institució, una institució que està en un procés d'evolució i que troba en aquesta exposició una nova oportunitat per sortir al carrer i reivindicar la seva tasca entre els veïns del Vendrell i d'arreu.

A l'exposició es podran veure treballs de les diferents disciplines que es poden cursar actualment a l'Escola d'Art, des de dibuix a escultura, passant per pintura, esmalt sobre metall i ceràmica.

La mostra, a més de representar la cloenda del curs regular, significa també el tret de sortida dels tallers d'estiu que aquest juliol oferirà l'Escola. Es tracta de tallers que permetran a qui s'inscrigui fer un recorregut per les diferents disciplines que ofereix l'Escola i culminar el taller havent realitzat una obra d'art pròpia.

Sota el lema: "A l'estiu, pesca un peix", l'activitat es podrà fer qualsevol dels matins dels dies 4, 6, 8, 11, 13 o 15 de juliol en horari de deu a una del migdia. El preu de l'activitat és de 3 euros, incloent-hi el material, i està dirigit tant a adults com a nens i nenes a partir de 10 anys acompanyats.

Per començar a inspirar-se, res millor que l'exposició de qui ja ha entrat en contacte amb la creació artística a través de l'Escola d'Art. La mostra s'inaugura dimecres 22 de juny a les vuit del vespre i es podrà visitar fins al 16 de juny de dilluns a divendres de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, els dissabtes d'onze del matí a una de la tarda i de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Iniciant ja l'horari d'estiu, la sala Portal del Pardo (c/ Major, 20) romandrà tancada els diumenges i festius.



©2019 Ajuntament del Vendrell