06-14_Juan_Becerra_webEl concert de cloenda de la VI Mostra de Joves Guitarristes de Catalunya es farà a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, el divendres 17 de juny, a les 19 h. És una mostra que s'organitza conjuntament amb el Conservatori de Música de Tarragona, la Diputació i l'Ajuntament de Tarragona i el Patronat Municipal Auditori Pau Casals.


Els joves guitarristes van passar un procés de selecció, i han estat agrupats en quatre categories que van des dels nou fins als vint-i-cinc anys. Els intèrprets escollits han estat protagonistes d'una gira de concerts per set poblacions de les comarques de Tarragona, i que acabarà a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. Des del més de març han actuat a Les Piles, Reus, Salou, Tortosa, el Masroig i la Secuita.

Pel concert de divendres 17, a l'Auditori Pau Casals, actuaran onze seleccionats, dels quals cinc són alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, Olga Pons Rovira, Laia Lázaro Silva, Albert Ferrando Garrido, Jordi Ferrando Núñez i Adrià Galindo Fernández.

Cadascun dels joves guitarristes interpretarà una obra, que configurarà la primera part del concert. A la segona part el guitarrista, Juan Becerra, farà un concert amb obres de Bach, Bogdanovic i Domeniconi.

Juan Becerra, nascut a Tarragona, va cursar els estudis de guitarra amb la professora Joana Albiol al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona (1986-1994). Al mateix temps va rebre classes assíduament de la mestra M. Luisa Anido. Amplià els seus estudis amb el professor Carles Trepat i finalitzà els estudis superiors al Conservatori Superior de Música 'Oscar Esplà' (Alacant), amb Premi extraordinari de fi de carrera (1999). Va perfeccionar els seus estudis amb el professors Fernando Rodríguez i Àlex Garrobé al Conservatori Municipal de Música de Vila-seca (2000-2002).

Ha fet cursos de perfeccionament amb M. Luisa Anido, Carles Trepat, David Russell, José Tomás, Marco Socías, Gerardo Arriaga, Miguel Trápaga, José Luis Rodrigo, Eliot Fisk...

Actualment és professor de guitarra a l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell i a l'Aula de Música Baptista Nogués de Mont-roig del Camp.

El concert serà enregistrat en DVD.



©2019 Ajuntament del Vendrell