06-09_xarxa_emprenedora_webDilluns passat, 6 de juny, a L'Eina Espai Empresarial, el grup d'empreses de la Xarxa Emprenedora va participar en el "Taller de venda interpersonal: el cara a cara", conduït pel formador i expert en vendes Joan Balañá, en el context de les trobades mensuals de networking (matins/tardes de networking), que realitza aquest col·lectiu d'empresaris del Vendrell i la resta del territori.


Com a resum d'aquesta dinàmica pràctica, es va parlar d'una sèrie d'aspectes rellevants per tenir una gestió de vendes, cara a cara, amb èxit.

En primer lloc, el treball abans de l'entrevista, concretat en "la planificació de la venda", és la part essencial en el procés de venda cara a cara i, dintre d'aquest punt, l'aprofundiment en el coneixement del client, amb la construcció de la cartera de clients, la concertació de les visites i la preparació de l'argumentari (avantatges, característiques i beneficis del producte/servei a vendre), amb el material i demostració adients.

Un segon aspecte rellevant és "el contacte amb el client", en el qual és imprescindible "transmetre il·lusió a l'altra persona", per generar l'atenció necessària. Tenir cura dels gestos del venedor i del client, o una bona presència, generen una impressió favorable i un entorn adequat per a la venda interpersonal.

Per finalitzar, en el Taller de venda interpersonal dintre de les activitats programades a la Xarxa Emprenedora, de forma transversal en tot el procés de venda, es fixà "la detecció de necessitats del client", fent preguntes orientades a obtenir informació, perquè el client "necessita visualitzar com el producte o servei solucionarà el seu problema o necessitat, amb garantia, seguretat, economia, i comoditat."

L'Eina Espai Empresarial anima totes les empreses a formar part d'aquestes trobades mensuals de cooperació i coneixement.



©2019 Ajuntament del Vendrell