Els avis i les àvies del Vendrell tenen una nova oportunitat de participar en la iniciativa "Cuida't, t'ho mereixes" el proper dilluns 6 de juny.

"Cuida't, t'ho mereixes" és el nom d'una nova activitat iniciada el novembre passat i organitzada per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell. Es tracta de promoure entre els avis i les àvies del municipi la pràctica de l'esport i la necessitat de portar una alimentació saludable. L'activitat compta amb el suport del Pla de Barris i preveu la realització de sessions d'exercici a l'aire lliure en un espai públic, com la plaça del Tívoli. Així mateix, es realitzen xerrades sobre l'alimentació i sobre com adequar-la a les estacions de l'any.

Els objectius de l'activitat són promoure l'activitat física com element fonamental de salut i benestar, i difondre coneixements per a una bona salut integral, tant pel que fa a l'alimentació, com a la dietètica.

Aquesta nova sessió del "Cuida't" tindrà lloc dilluns 6 de juny, d'onze del matí a dos quarts d'una del migdia, i es treballarà el sistema circulatori, l'exercici físic per combatre el dolor i el cansament de cames i braços, així com els aliments que ajuden a millorar la circulació.

L'activitat és gratuïta i pot assistir-hi tothom qui ho desitgi sense inscripció prèvia; el punt de trobada per fer-la és a la plaça del Tívoli.

Aquesta serà la darrera activitat programada des de l'Àrea de Gent Gran, que s'atura momentàniament a l'estiu. A l'octubre està previst continuar fins a final d'any.



©2019 Ajuntament del Vendrell