carrossa_1rpremiwAhir, darrer diumenge de maig, més de 2.000 participants i una desena de carrosses van pedalejar amb motiu de la 69a edició de la Festa de la Bicicleta del Vendrell. El passat divendres, 200 ciclistes agafaven forces per a la jornada d'ahir, participant en la 4a pedalada nocturna pel terme municipal, organitzada com a acte previ a la festa grossa.
Un any més, la Festa de la Bicicleta va tornar a reflectir la solidaritat dels vendrellencs i vendrellenques que van comprar les butlletes solidàries. Aquesta vegada, es van recaptar 450 euros per a la delegació del Baix Penedès de l'Associació de Diabètics de Catalunya.

Els guanyadors d'enguany han estat:

- L'escola Àngel Guimerà com a grup més nombrós, amb 257 inscrits.

- L'escola bressol Mestral com a grup més original.

- Tamara Herrero per la bicicleta més original.

- El grup Els Karallots per la millor carrossa. El segon premi va ser pels Pastorets del Vendrell i el tercer premi per les escoles bressol Ralet, Ralet i El Botafoc.

Els premiats van rebre els obsequis de mans de l'alcalde en funcions, Benet Jané; del regidor de Festes, Raül Buira; del president del Centre d'Iniciatives i Turisme, Magí Mateu, i de Salvador Mercader, patrocinador de la festa.



©2019 Ajuntament del Vendrell