05-23_orquestra_montsalvatge_webEl Patronat Municipal Auditori Pau Casals vol mostrar quin és el treball docent que es fa en els diferents centres musicals. Per això, el dissabte, 28 de maig, a les 12 del migdia, es farà una actuació a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, a càrrec de l'Orquestra Montsalvatge de l'IEA Oriol Martorell i alumnes de piano.


L'Institut Escola Artístic Oriol Martorell, de Barcelona, és un col·legi públic d'educació primària i artística, amb ensenyament integrat de primària i secundària, on els alumnes estudien música i dansa, junt amb els estudis habituals. Segurament que és l'única experiència d'aquesta mena que hi ha al país.

El concert començarà amb els pianistes de primer de batxillerat (5è de grau professional), que són:

Adrià Molero, que interpretarà la Cançó i dansa núm. 6 de Mompou; Lluís Cavalcanti, l'"Allegro maestoso" de la Sonata en la menor KV310 de Mozart; Kimi Sagi, l'"Allegro" de la Sonata en do sost. menor op. 14 núm. 2 de Beethoven; Guillem Vidaña, el "Preludi" de La catedral submergida de Debussy; Gerard Morató, el Preludi en do sost. menor de Rachmaninoff, i Guilllem Góngora, Dos contes de N. Medtler. A la segona part del concert l'Orquestra Simfònica Montsalvatge (3r, 4at i 5è de grau professional) interpretarà el Concert en re major per a piano i orquestra Hob. XVIII:11 de J.Haydn, amb el pianista Gerard Sala com a solista, i l'"Obertura" d'Edmont op. 83 de Beethoven.



©2019 Ajuntament del Vendrell