Amb motiu de la celebració del Dia Mundial sense Fum, l'Oficina del Pla de Barris (PdB) va acollir el primer debat jove sobre el tabac i les circumstàncies que envolten el consum d'aquesta droga legal. En concret, va ser protagonitzat per sis joves amb opinions diverses i contraposades, i la discussió es va centrar en temes com la llei antitabac, els joves i la vida saludable, si es fuma molt o poc als instituts, els primers contactes amb el tabac, i totes les inquietuds que tenen vers aquest tema.

El debat va ser conduït pel periodista Pere Sallent i organitzat pel grup de Salut Jove del Baix Penedès, que va celebrar, així, la seva primera activitat conjunta des de la seva recent constitució. El grup de treball de Salut Jove del Baix Penedès està format pels tècnics de Joventut del Consell Comarcal (JBP), les tècniques de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, els integradors socials del PdB, l'educadora de carrer del Vendrell, les infermeres del programa comarcal Salut i Escola, el tècnic de Salut Comarcal, l'educadora de Ventall, Creu Roja i els Mossos d'Esquadra.

El debat es va enregistrar a finals d'abril a l'Oficina del PdB i s'emetrà el proper 31 de maig per la televisió municipal del Vendrell. A més, durant tota la setmana, es retransmetrà l'àudio per les diverses ràdios locals de la comarca.

Amb aquesta activitat, s'inicia el treball conjunt de tots els agents joves de la comarca del Baix Penedès.



©2019 Ajuntament del Vendrell