05-16_rp_web_02_webAquesta setmana s'ha presentat el web de l'Auditori Pau Casals, el qual està previst que es pugui consultar a partir del proper dilluns 23 de maig a través de l'adreça www.auditoripaucasals.cat. La presentació va anar a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané; el gerent de l'Auditori Pau Casals, Juli Grandia; el dissenyador del web i responsable de l'empresa Buh!, Tomàs Descals, i el programador de l'empresa Indesai, Xavier Casas.


Aquest web té com a objectiu donar més presència i més rellevància a Internet a l'Auditori Pau Casals, en general, i al Festival Internacional de Música Pau Casals, en particular. Al web hi haurà la informació de tota la programació dels diferents cicles que, des de fa temps, es fan a l'Auditori Pau Casals. També hi haurà informació de l'edifici, enllaços a vídeos dels artistes que actuaran a l'Auditori, concerts enregistrats en el mateix equipament i un enllaç a la venda d'entrades dels concerts a través del sistema Telentrada de CatalunyaCaixa. Aquest darrer servei, que ja està actiu des del dilluns 16 de maig, millora substancialment l'atenció als assistents dels concerts del Festival Internacional de Música Pau Casals, que cada cop són més de fora de la comarca i del país.

Per tant, des d'aquest setmana ja es poden adquirir les entrades a través de l'espai web www.telentrada.com, per telèfon al 902 10 12 12 i en qualsevol oficina de CatalunaCaixa, a part de poder-les continuar comprant a la taquilla de l'Auditori Pau Casals.



©2019 Ajuntament del Vendrell