05-10_granyer_432_webEl proper dimecres 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus i, com ja és habitual cada any per aquesta data, per celebrar-ho, el Museu Deu del Vendrell oferirà una jornada de portes obertes perquè tothom pugui visitar-lo gratuïtament.

A més a més, enguany el Museu Deu aprofita aquest dia tan especial per presentar la seva nova exposició "El bestiari de Josep Granyer. El zoo al Museu Deu", una mostra pensada per als nens i nenes de la vila, en la qual s'exposen tota una sèrie de dibuixos i figures d'animals d'aquest destacat artista català del segle XX.


Així doncs, el dimecres 18 de maig, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la festa d'inauguració de l'exposició, a la qual estan convidades totes les famílies del municipi i en la qual veuran néixer la mascota de l'exposició, podran tocar un ou gegant, es pintaran la cara i hi haurà regals per a tothom.
Així mateix, al llarg dels mesos de juny, juliol i agost totes les famílies que s'acostin al Museu Deu podran realitzar un joc de pistes al voltant de l'exposició i pintar animals per penjar-los després per la sala del Museu, juntament amb els dibuixos de Josep Granyer. De la mateixa manera, el Museu Deu ha organitzat tota una sèrie d'activitats per a petits i grans, com ara sessions de contes, papiroflèxia i històries de les bèsties de foc del Vendrell, entre altres coses, per tal de passar de manera agradable algunes tardes caloroses d'estiu.

Concert d'Els Solistes i de la Coral Polifònica

El mateix dimecres 18 de maig, a les 8 del vespre, la celebració del Dia Internacional dels Museus continuarà al Museu Deu amb un concert a càrrec d'Els Solistes i de la Coral Polifònica del Vendrell, sota la direcció de Joan Toldrà.

Els Solistes és una formació musical composta majoritàriament per antics membres del Cor Infantil i es caracteritza pel seu alt nivell interpretatiu i vocal. Al llarg de la seva història han realitzat diversos concerts, principalment per la comarca, on han delectat el públic assistent amb l'audició de les diferents veus com ara les tres modalitats de soprano (lleugera, lírica i soprano dramàtica), mezzosoprano, contralt, tenor, baríton i baix.

Els Solistes, d'edats compreses entre els 13 i 51 anys, interpreten peces de gran dificultat, com ara l'obra Caro nome de Rigoletto, la qual es caracteritza per la necessitat d'una gran agilitat en la veu, o obres de Puccini o Rossini, en les quals és primordial tenir una gran potència de veu.

El programa que els Solistes i la Coral Polifònica oferiran al Museu Deu és l'òpera La Traviata, de Giuseppe Verdi.

El concert és gratuït.



©2019 Ajuntament del Vendrell