Aquest migdia, a l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, ha mantingut una reunió de treball amb l'Inspector de la Policia Municipal, Jordi Altarriba, l'Inspector en Cap dels Mossos d'Esquadra a la comarca del Baix Penedès, Octavi Jesús Ruano i el regidor de Governació de l'Ajuntament del Vendrell, Raül Buira. La trobada ha servit per valorar els robatoris en finques agrícoles que s'han produït darrerament a la zona i l'estratègia de prevenció d'aquests fets.

En concret, els responsables policials han acordat intensificar els controls preventius que ja s'estaven realitzant de forma periòdica a les quatre deixalleries de la comarca -ubicades al Vendrell, Santa Oliva, l'Arboç i Bellvei- així com els seus accessos, per tal d'identificar els vehicles que hi accedeixen i el material que s'hi diposita.

Des de l'Ajuntament del Vendrell també s'ha destacat la importància de la col·laboració ciutadana en la prevenció d'aquest tipus de delictes i ha volgut recordar els telèfons perquè en el cas que algun ciutadà observi alguna actuació sospitosa, la pugui comunicar d'immediat als responsables policials. Són el 977 15 44 44 (Policia Municipal) i el 112 (Mossos d'Esquadra).



©2019 Ajuntament del Vendrell