11_05_04_FestivalTeatreInfantil_02_webEl Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell acull l'edició que fa trenta-tres del Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès. El certamen, que és el més antic d'aquestes característiques que se celebra a tota la demarcació, té lloc entre el 3 i el 12 de maig i està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès junt amb el patrocini de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell i el Consell Comarcal del Baix Penedès.


Enguany la mostra compta amb una participació excepcional, amb un total de 24 obres de teatre de 20 centres educatius de la comarca del Baix Penedès. Hi participaran 700 infants i joves –des del curs de P3 anys fins a primer curs de Batxillerat. Són nois i noies de tota la comarca que mostraran les seves arts interpretatives dalt de l'escenari del TÀG amb unes obres que han preparat amb il·lusió, juntament amb el seu professorat. En molts dels casos, a més, els pares i les mares també són darrere d'aquests muntatges.

Un cop tancada la inscripció per poder-hi assistir com a espectadors i espectadores, hi ha assegurada una nombrosa afluència d'alumnes companys i companyes dels centres escolars que hi actuen i també d'altres centres que els volen donar suport.

Les representacions van dirigides, bàsicament, a la població escolar, tot i que són obertes a tothom. L'entrada és gratuïta.

Arribada ja aquesta 33a edició, es constata que l'esdeveniment és prou important, ja que demostra l'arrelament del fet teatral entre la població escolar del Baix Penedès i el reconeixement que en fa la comunitat educativa de la nostra comarca.



©2019 Ajuntament del Vendrell