05-04_PreinscripcionsEBM_02wL'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) del Vendrell atén les peticions de preinscripció per a les escoles bressol municipals des d'aquest 2 de maig i fins al divendres dia 13.

En el termini de dues setmanes els pares i mares que tinguin al seu càrrec infants de 0 a 3 anys podran triar entre les cinc escoles bressol municipals del Vendrell i preinscriure-hi els infants. Els impresos per formalitzar les preinscripcions i la informació necessària per fer-ho ja estan disponibles tant a l'OME (la Rambla, 24), com a cadascuna de les escoles bressol municipals i al web www.elvendrelleduca.cat. L'entrega de l'imprès i la documentació necessària (còpia i original del DNI del responsable, del llibre de família i de la Targeta Sanitària Individual del nen) es podrà fer a l'OME i a qualsevol escola bressol fins al proper 13 de maig.

 

Un cop tancada la preinscripció, el 23 de maig es publicaran les llistes provisionals d'admesos i els dies 24 i 25 es podrà presentar una reclamació a l'OME en cas de no estar d'acord amb aquestes llistes. L'1 de juny es publicarà la llista definitiva i la matriculació es podrà tramitar finalment del 6 al 10 de juny, tal com estableix el calendari oficial de matriculacions.

Les escoles bressol municipals són un total de cinc: El Puig (c/ Ramon d'Abadal, 1), Ralet, Ralet (c/ Ribera d'Ebre, 13), Mestral (c/ Conflent, 111), Botafoc (av. Baix Penedès, 90-96) i Vent de Migjorn (c/ Ocells, s/n).

Pel que fa a l'escola bressol Vent de Migjorn, els pares i mares que hi vulguin matricular els fills cal que tinguin present la nova adreça del centre, que es va posar en marxa a l'inici d'aquest curs al carrer del Ocells, a Coma-ruga.

Aquesta nova escola bressol municipal, a tocar de l'escola Pla de Mar, compta amb millors instal•lacions que l'anterior (que es trobava a l'avinguda de la Generalitat) i dobla la seva capacitat, que passa de 45 places a un màxim de 94. D'aquesta manera es cobrirà el futur creixement d'alumnat de la zona durant força anys. Una altra de les novetats importants que aporta aquesta escola, i que cal que els pares tinguin en compte a l'hora de preinscriure els seus fills, és que, per primera vegada a Coma-ruga, hi ha el servei d'escola bressol per a nens de 4 mesos a 1 any. Aquesta nova unitat de lactants permetrà que els pares de Coma-ruga no hagin d'anar fins al Vendrell, com fins ara, per portar-hi els seus nadons.



©2019 Ajuntament del Vendrell