Enguany, un total de 54 nens i nenes han gaudit dels Casals de Primavera organitzats per l'Ajuntament del Vendrell durant els dies 18, 19, 20 i 21 d'abril. A diferència d'altres anys, tots els grups d'edat s'han concentrat al Centre cívic L'Estació per oferir més comoditat a l'hora de deixar i recollir els infants. Així mateix, aquells que ho han necessitat han gaudit del servei d'acollida cada dia de 13 h a 14 h.

Els grups s'han dividit en quatre classes, tres de corresponents als cursos P3, P4, P5 i una formada per nens i nenes de 6 a 12 anys. Cada grup comptava amb la presència de dos monitors encarregats de dinamitzar, motivar, educar, divertir i tenir cura de tots els infants.

Aquest any, al grup de petits les activitats han rondat entorn del centre d'interès d'un drac acabat de néixer, al qual havien de posar un nom i ajudar a fer-se gran. Seguint la història d'aquest drac, que van anomenar Puff, els nens i nenes es van convertir en petits forners, fent pa i una bossa per guardar-lo; en exploradors, buscant el tresor amagat, i en artistes, guarnint una gorra amb els trets característics d'un drac. Per acabar, l'últim dia van fer una festa tots junts amb batuts de fruita, galetes de xocolata i canapès preparats pels ells mateixos, i van cantar i ballar per acomiadar el drac.

D'altra banda, els grans van convertir-se en científics fent un volcà d'on sortia lava i tenyint samarretes de diversos colors. A més, van conèixer els jocs paralímpics a partir d'una gimcana, i l'últim dia van anar d'excursió en autobús al Canal Olímpic de Castelldefels. Allà van fer tir amb arc i una divertida cursa de karts, en substitució de la cursa de caiacs prevista i que el vent no va permetre realitzar.

Un any més, els nens i nenes del Vendrell han pogut passar unes vacances de Setmana Santa entretingudes, divertir-se aprenent i fer nous amics i amigues. Així podem, dir que els Casals de Primavera han estat un èxit, ja que s'ha mantingut el nombre participants i la seva qualitat.



©2019 Ajuntament del Vendrell