04-26_montpeller_webSota el programa de l'Any de Catalunya a França 2010-2011, el Govern de la Generalitat, mitjançant l'Agència Catalana de Turisme, va organitzar un programa d'activitats dirigides al públic general i als professionals, a fi de destacar els avantatges de Catalunya com a destinació turística per a la població francesa.

El Patronat Municipal de Turisme del Vendrell va assistir, del 15 al 17 d'abril, a la darrera acció de promoció a Montpeller. Va ser un esdeveniment cultural a disposició del territori català amb animacions culturals, gastronòmiques i folklòriques, amb el Ball de les Gitanes i el Ball de Panderos del Vendrell, sorteigs de viatges, i idees de vacances per a les famílies i per a tothom.

El dia 14 es va dur a terme una soirée professional que va ser el punt de partida de la clausura de l'Any de Catalunya a França, a Montpeller. Es van convidar la premsa i els operadors, així com institucions de la regió de Llenguadoc-Rosselló.

El Vendrell va estar ubicat en un taulell dins un envelat juntament amb l'Associació de Càmpings de Tarragona, Port Aventura i l'aliança de Cambrils, Salou, Vila-seca, la Pineda i Reus. Durant el certamen, el Vendrell va atendre infinitat de peticions d'informació sobre els municipis presents a la promoció, així com de la Costa Daurada en general.

El Patronat Municipal de Turisme del Vendrell constata que ha estat una acció molt positiva per a la promoció directa del municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell