02-22_Top_modelwEl reconegut actor de teatre i televisió Pep Cruz portarà al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell l'obra Top Model el proper divendres 29 d'abril a les 22 h. L'obra és una comèdia de petit format en què el protagonista, Max (Pep Cruz), és un ex-top model que se sent infeliç amb la vida que ha portat i que l'ha abocat a la infelicitat. A Top Model en Max reflexionarà sobre l'obsessió de la societat pel físic, l'aparença exterior i la necessitat de sentir-se atractiu. S'explicaran les vivències d'aquest personatge, que havia viscut el món de la fama i del glamur, participant en les desfilades de les principals capitals mundials, viatjant per arreu i guanyant diners a cabassos. Després d'això, però, el protagonista baixa als inferns i comparteix amb el públic els seus secrets per trobar el camí cap a la felicitat.

Top Model és una creació de Sergi Pompermayer y la companyia Per-versions, que dirigeix el mateix Pep Cruz. Acompanyant-lo dalt de l'escenari hi ha la resta d'integrants de la companyia, l'actriu Noël Olivé i l'actor Jordi Coromina.

Les entrades ja es poden adquirir a través dels sistemes habituals, al servei de Tel-Entrada de Catalunya Caixa; a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell, tel. 977 66 56 84) de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i els dilluns també de 17 h a 19 h, i a la taquilla del Teatre una hora abans de la representació.



©2019 Ajuntament del Vendrell