El proper diumenge 1 de maig, a les 12 del migdia, el Museu Deu del Vendrell realitzarà una nova edició dels 'Jocs de diumenge', una activitat familiar pensada perquè pares i fills (a partir de 6 anys) gaudeixin d'una estona de lleure plegats coneixent una mica més les col·leccions del Museu.

Després de la bona acollida que va tenir el joc del 'Pictoart' del passat mes d'abril, en aquesta ocasió l'activitat programada és 'Tots els sants en tenen una', en la qual, a través d'un joc de taula gegant i molt conegut, les famílies hauran d'endevinar les escultures religioses de l'equip contrari a través de preguntes amb resposta Sí/NO alhora que coneixeran la història de cada un d'aquests personatges que ocupen la Sala de les Catifes del Museu, així com la tècnica que s'utilitza per realitzar-les i el simbolisme que amaguen.

A més a més, cada dissabte dels mesos d'abril, maig i juny, les famílies que s'acostin al Museu podran realitzar un joc de pistes que s'entregarà a la recepció i que té com a objectiu trobar una peça entremaliada que no es vol estar quieta al seu lloc.
Per fer el joc de pistes dels dissabtes no cal inscripció prèvia, perquè és una activitat que les famílies realitzen de forma lliure i sense monitoratge, a través de l'observació de les obres d'art del Museu. Per als 'Jocs de diumenge', en canvi, les places són limitades i cal inscriure's al Museu Deu (plaça Nova, 6, tel. 977. 66 63 08, museudeu@elvendrell.net).

Durant tot el mes d'abril es faran les inscripcions per al 'Joc de diumenge' del dia 1 de maig.



©2019 Ajuntament del Vendrell