02-22_La_respostaPetit_webEl Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) acollirà aquest cap de setmana dues representacions del musical La resposta. L'obra ja va ser representada al teatre el passat desembre amb molt d'èxit, cosa que ha portat els responsables de l'espai municipal a tornar-la a programar. D'aquesta manera s'inicia també el projecte "+ escena", en el qual s'emmarca la programació d'aquesta obra, per tal de donar suport a les creacions artístiques locals joves. La resposta és, doncs, una obra feta per professionals del Vendrell, capitanejada per Xavier Sanjuan, responsable del text i de la direcció; Albert Recasens, al càrrec de la música i la direcció musical junt amb l'Albert Solé, i també Emma Galindo, responsable de la coreografia. Dalt de l'escenari el protagonisme també recaurà en un grup de vendrellencs, els integrants de la coral Joves Veus del Vendrell.

Joves Veus faran dues representacions: la primera serà el dissabte 2 d'abril a les deu de la nit, i hi haurà una segona oportunitat de veure el grup l'endemà diumenge 3 d'abril en una sessió, aquest cop, a les sis de la tarda.

Les entrades s'estan venent a bon ritme, tot i que encara se'n poden aconseguir adreçant-se de manera presencial a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24, o bé a la taquilla del teatre des d'una hora abans de l'inici de la representació.

La resposta, amb veu i música en directe, és la història de Pau, un compositor i líder d'un exitós grup de música que, component una cançó, perd una nota de l'escala musical. S'ofusca amb aquesta pèrdua i es queda, també, sense inspiració. L'obra és la recerca de la resposta al que li ha passat al Pau.

Les entrades per a les obres Top model, La apoteosis necia de Berto Romero i Fora de joc, a la venda aquest dilluns

Les entrades per poder veure les obres professionals que s'han programat aquest semestre al TÀG es posaran a la venda aquest dilluns 4 d'abril. Les obres són Top model, amb Pep Cruz; La apoteosis necia, del televisiu Berto Romero, i Fora de joc, amb Francesc Luchetti, Mingo Ràfols i Anna Azcona, entre d'altres. Les entrades es podran adquirir a través dels sistemes habituals, al servei de Tel-Entrada de Catalunya Caixa; a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell, tel. 977 66 56 84) de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i els dilluns també de 17 h a 19 h; i a la taquilla del teatre des d'una hora abans de la representació.



©2019 Ajuntament del Vendrell