Jaci Molins és l'artista que exposarà aquest mes d'abril a la Sala Portal del Pardo del Vendrell amb una col·lecció de peces que sorprenen per la manera com estan fetes i per la qualitat del resultat final. L'anomenat Esparracart de Jaci Molins neix de la inquietud de l'artista per les andròmines i per l'instint d'acumular-les per després transformar-les al seu taller i atorgar-los la condició d'art, de vegades, d'alta cultura.

Molins juga a associar, combinar i moure els elements sobre un suport reutilitzat fins que aquests es troben i apareix l'obra d'art. Sovint es contraposen formes i textures que formen un conjunt estètic similar al de la poesia visual. L'artista pretén així establir un joc final amb l'espectador que contempla l'obra i que, de ben segur, li donarà una altra dimensió i significat.

L'exposició de Jaci Molins s'inaugura aquest divendres 25 de març a les vuit del vespre a la Sala Portal del Pardo. Posteriorment es podrà veure fins al 24 d'abril en l'horari habitual de la sala: de dimarts a divendres de cinc a vuit, dissabtes d'onze a dues i de cinc a vuit i diumenges d'onze a dues.



©2019 Ajuntament del Vendrell