museu_deuEl proper mes d'abril, el Museu Deu i l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell organitzen unes jornades intergeneracionals sota el títol "Avi, porta el teu nét! Nét, porta el teu avi!". L'objectiu principal d'aquestes jornades és potenciar la relació familiar entre avis i néts, ja que el contacte entre joves i gent gran és cada vegada més esporàdic i puntual i els nostres avis van perdent, a poc a poc, el rol que tradicionalment han ocupat com a transmissors de coneixement i saviesa, guanyat gràcies a l'experiència dels anys viscuts.

És per això que aquestes dues entitats han treballat conjuntament per tal d'oferir, durant el mes d'abril, tota una sèrie d'activitats pensades perquè avis i néts comparteixin una estona de diversió i lleure alhora que es potencien els lligams i s'afavoreixen actituds de tolerància, respecte i comprensió.

Les activitats són molt variades i comencen el dimecres 6 d'abril a les 6 de la tarda amb una visita teatralitzada al Museu Deu a càrrec de la Princesa Margarida. El dimecres següent, 13 d'abril, també a les 6 de la tarda, estarà dedicat als jocs al voltant de les col·leccions d'art del Museu Deu. I finalment, el dissabte 30 d'abril a les 12 del migdia es farà la cloenda de les jornades amb un concert a càrrec de la coral El Petit Estel i una cantada d'havaneres a càrrec del grup Veus del Vendrell "Tívoli".

Totes les activitats es realitzen al Museu Deu i són gratuïtes, però cal inscripció prèvia, tant si es vol assistir a totes les activitats o només a alguna en concret. Les inscripcions es faran del 21 al 31 de març al mateix Museu (plaça Nova, 6, tel. 977 66 63 08, c/e: museudeu@elvendrell.net) o a l'Àrea de Gent Gran (Esplai del Tívoli, 2n pis, tel. 977 15 43 16).



©2019 Ajuntament del Vendrell