03-16_tomovi_dibuix"L'aigua, el luxe més transparent", protagonista de la IV edició del Concurs de Dibuix Infantil d'Aigües de Tomoví.

El lema d'aquest any pretén conscienciar sobre el luxe que suposa gaudir d'un bé tan preuat i de la feina que hi ha al darrere per portar-lo a totes les llars i tornar-lo al medi natural en òptimes condicions després del seu ús.

L' empresa mixta municipal celebra així la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua.

Aigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d'abastament i sanejament del Vendrell, celebra per quart any consecutiu el Concurs de Dibuix Infantil que convoca amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua (22 de març) i que està adreçat a tots els nens i nenes de 3r i 4rt de primària de les escoles del municipi.

El concurs ja és un referent. "Cada any augmenta la participació", declara el regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament del Vendrell i president d'Aigües de Tomoví, Jaume Domingo, "la qual cosa ens fa sentir molt orgullosos de l'evolució d'aquesta iniciativa. I el que és més important, ens permet portar el coneixement de l'aigua cada any a més nenes i nenes de la vila, la feina que fem, la importància de valorar aquest recurs, d'adoptar pràctiques respectuoses en el seu ús per garantir que generacions futures puguin gaudir de l'aigua en quantitat i qualitat". El 2010 hi van participar un total de 479 escolars de 3r i 4rt de primària de 6 escoles del municipi, un 47,5% més que el 2009.


L'aigua, el luxe més transparent. Dóna-li color!

Aquest any el lema "L'aigua, el luxe més transparent. Dóna-li color!" pretén cridar l'atenció sobre diferents aspectes, lligats tant amb el caràcter del mateix recurs com amb la seva gestió. Jaume Domingo explica que "l'aigua és un recurs natural valuós, en tant que és limitat i necessari per la vida. A més, la garantia d'aigua no és garantia de servei, és a dir, que darrere del simple gest d'obrir una aixeta i poder gaudir d'aigua en quantitat i amb qualitat, hi ha un procés molt complex i una feina que han de portar a terme professionals qualificats i coneixedors de cadascuna de les fases del cicle integral de l'aigua".

"Ens agradaria que el missatge arribés des dels més joves- a través dels seus dibuixos- fins al conjunt de la societat i que valorin el luxe que representa disposar d'aigua a les seves llars".

Aigües de Tomoví farà arribar a les escoles del Vendrell el material necessari per participar-hi, Els dibuixos s'hauran de presentar en el paper subministrat. El termini de presentació és el comprès entre el 22 de març, data del Dia Mundial de l'Aigua, i el 8 d'abril de 2011.

Hi haurà un premi individual, una Nintendo Wii per al guanyador, i cinc maletins de pintura per als finalistes. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer a partir del dia 26 d'abril.


pdf Cartell del concurs



©2019 Ajuntament del Vendrell