03-08_Big_Acustic_Band_PETITA_1_webEl Cicle Jazz a l'Auditori 2011 comença el dissabte 12 de març, a dos quarts d'onze de la nit, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. L'edició d'enguany, que ja és la vintena, consta d'un programa de sis concerts a l'Auditori Pau Casals, quatre dels quals estan protagonitzats per bandes de jazz: Big Acoustic band; Pixi Dixi Band; Jazz Band de l'escola Músics, amb el trompeta David Pastor; l'Original Jazz Orquestra amb la cantant Big Mama; el grup Frank Harrison Trio, i el grup Afroblue.

Tres concerts més es faran al Vendrell, en diferents espais públics, amb la participació de Xavi Diaz Quartet; Gralla sobre Jaç i Cabiscol Jazz Quartet.

Un dels concerts més rellevants és el del dia 1 d'abril: a l'església parroquial actuarà el Castan Domènech Trio, amb la presència d'orgue, saxo, clarinet i baix.

El dissabte dia 12, iniciarà els concerts la Big Acoustic band, setze rellevants músics de jazz que dirigeix Alfons Carrascosa. Nascuda l'any 2006, té com a objectiu presentar una proposta actual de música per a big band original, amb repertori propi i oberta a diverses influencies, tant d'estils com de forma.

La BAb es compon d'instrumentistes amb gran experiència en el terreny de la interpretació i d'excel·lents solistes. Ha actuat en a l'Auditori de Barcelona, Auditori Pau Casals del Vendrell, Festival de Terrassa, Vijazz Penedès, "L'hora del jazz" a Barcelona, Festival Costa Brava, Festival de Lleida, Auditori de Castelló, Festival d'Àvila, Platja d'Aro...

Des del 2008, Dick Oatts, director musical i saxofonista de la Vanguard Jazz Orchestra de Nova York, és membre resident de l'orquestra, amb la qual ha enregistrat el primer CD de la BAb Nens 2009.

La Big Acoustic band està formada pels trompetes Matthew Simon, Jaime Peña, Julián Sánchez i Juan de Diego; pels trombons Víctor Corrrea, Aran Montagut, Tom Jonson i Sergi Verges; pels saxos Pablo Arias, Guim Garcia, Xavier Figuerola, Víctor de Diego i Joan Chamora; pel pianista Txema Riera; pel contrabaixista Rai Ferrer, i pel bateria Ramón Ángel Rey.



©2019 Ajuntament del Vendrell