03-02_dia_dona_imatge_webL'Ajuntament del Vendrell, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha preparat una sèrie d'actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

El dimarts 8 de març, a les 19:00 h, s'inaugura una exposició fotogràfica a l'oficina del Pla de Barris que porta per títol "La millor manera d'acceptar és coneixent". En aquest acte es farà la lectura del manifest a càrrec del Grup de Dones del Vendrell, i la presentació en societat de l'associació Les Dones del Món. Al final d'aquest acte es farà una petita degustació de menjars típics dels països expositors, com ara Uruguai, Bielorússia i Colòmbia, entre d'altres. La Biblioteca Municipal Terra Baixa aprofitarà aquesta exposició per mostrar material didàctic de les seves instal·lacions al voltant d'aquesta temàtica.

El dimecres 9 de març, a les 19:30 h, a l'oficina del Pla de Barris es farà una conferència a càrrec del filòsof Josep Maria Casas Huguet. El títol de la conferència és "Ser dona avui".

El divendres 11 de març, el Grup de Dones del Vendrell ha organitzat un sopar al local dels Nens del Vendrell. Per poder assistir al sopar s'ha de fer un ingrés de 16 € al compte que té el grup de Dones del Vendrell a Caja Madrid. Durant el sopar hi haurà actuacions sorpresa.

Actes com aquest s'organitzen per tal de reflexionar sobre quin és i quin ha de ser el paper de la dona en la societat actual, i per avançar en la igualtat entre els homes i les dones.



©2019 Ajuntament del Vendrell