02-22_rp_tag_webEl Teatre Àngel Guimerà del Vendrell inicia una nova temporada, la corresponent al primer semestre de l'any, amb noves propostes per al gaudi de tots els aficionats al teatre, grans i petits. Propostes essencialment basades en l'humor, perquè en temps de crisi el que es busca és "que l'espectador surti del teatre amb un somriure als llavis", com ha afirmat la regidora de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell, Marta Tutusaus. Així mateix, enguany es dóna el tret de sortida a una aposta molt important per als responsables del teatre, el projecte "+ escena". Amb aquest projecte, com ha explicat Tutusaus, es vol donar l'oportunitat d'actuar en un teatre professional a grups mixtes, formats per professionals i d'altres artistes que no s'hi dediquen en exclusiva, però que tenen una qualitat com per poder portar els seus espectacles a un escenari del nivell del TÀG. És el cas de l'espectacle La Resposta, creat pel Cor Joves Veus del Vendrell, en col·laboració amb professionals vendrellencs com Xavier Sanjuán, Albert Recassens, Jordi Solé i Emma Galindo. Aquest espectacle es podrà veure al TÀG en dues sessions, dissabte 2 d'abril a les deu de la nit i diumenge 3 d'abril a les sis de la tarda. Precisament, Recasens ha valorat com a molt positiva l'experiència i ha assegurat que l'aposta del TÀG pel seu espectacle els dóna "ànims per continuar creant."

D'aquesta manera, a més, es continua apostant per la creació artística local tal com ja es fa amb grups totalment professionals com els Forani Teatre, que la temporada passada van estrenar al TÀG una obra protagonitzada per Pau Casals. Enguany tornen a oferir un espectacle familiar sota el títol Fugits. Ells són, de fet, els qui obriran temporada, diumenge 13 de març a les dotze del migdia.

La companyia Pa Sucat completa l'oferta familiar amb Meravelles de l'Orient, diumenge 10 d'abril també a les dotze del migdia.

Els plats forts d'aquesta programació arribaran, però, a partir de l'abril. A l'obra Top Model els espectadors vendrellencs gaudiran d'un Pep Cruz ironitzant sobre els problemes amb l'aspecte físic, serà el 29 d'abril. El 14 de maig pujarà a l'escenari el polifacètic i televisiu Berto Romero amb La apoteosis necia, un espectacle de monòlegs que arriba al TÀG per aclamació popular. Així, els responsables de l'espai, el gerent Oriol Nicolás i la programadora Ció Pallarés, donen resposta a les peticions rebudes a través de la xarxa social Facebook, una plataforma en la qual el TÀG és present per fomentar la interrelació amb els usuaris del teatre i crear nous públics.

Tancarà la temporada una obra més "de text", on l'humor és també el denominador comú de tot el fil argumental, és Fora de joc, de Sergi Belbel. Anna Azcona, Mingo Ràfols i Francesc Luchetti, entre d'altres, construiran aquesta història de relacions familiars i quotidianitat.

Com és habitual les entrades per als espectacles familiars es podran adquirir al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24) a partir d'una setmana abans de la representació i a les taquilles. També al Patronat i a les taquilles es podran adquirir les entrades per a La Resposta, però a partir de dues setmanes abans, el 21 de març. Pel que fa a la resta d'obres, les entrades es posaran a la venda a partir del 4 d'abril i també estaran disponibles al servei de telentrada.com.

 

pdf Dossier de premsa


Més informació:
www.tagelvendrell.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell