02-08_NETEJA_DIPSIT_PLA_CRANC_webAl llarg de l'any es realitzaran les neteges programades als dipòsits del municipi per garantir la qualitat de l'aigua distribuïda

Aigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d'abastament i sanejament del Vendrell, ja ha iniciat el Pla anual de neteja i desinfecció dels dipòsits d'aigua per a aquest any 2011, inclòs en el Pla d'autocontrol i gestió del subministrament. D'aquesta manera, l'empresa compleix el Pla de vigilància de control sanitari d'aigua de consum humà de Catalunya.

La primera actuació del Pla d'aquest any 2011 ha estat la neteja i desinfecció del dipòsit de distribució del Pla de Cranc, que abasteix per gravetat les zones altes de l'Oasi, i els dipòsits de l'Oasi, d'Edèn Parc i del Vendrell Mar.

Els treballs han consistit en el buidat del dipòsit, la neteja interior i la desinfecció amb hipoclorit sòdic. A més, s'han revisat les vàlvules, arquetes, canonades i altres elements del dipòsit, aprofitant que estava buit.

Durant els propers mesos, Aigües de Tomoví continuarà la neteja programada dels dipòsits del municipi, amb l'objectiu de garantir la qualitat de l'aigua de consum humà que arriba a les aixetes de les cases dels vendrellencs i vendrellenques.

Durant l'execució d'aquests treballs de neteja les zones afectades rebran aigua d'altres sectors de la xarxa per evitar alteracions en el subministrament. En tot cas, si en algun moment els treballs afectessin el subministrament, Aigües de Tomoví els farà en horaris en els quals la població es vegi el menys afectada possible i avisarà amb anterioritat.



©2019 Ajuntament del Vendrell