02-04_TresTombsarxiu01_webEl proper diumenge 13 de febrer la festa dels Tres Tombs arribarà al Vendrell, després d'haver tingut acollida en diverses localitats catalanes.

Com cada any, l'edició començarà a les 9 del matí amb l'esmorzar popular, que enguany es realitzarà a la zona del Botafoc (al costat de la riera de la Bisbal) i que s'allargarà fins a les 11 del matí.

A 2/4 de 12 del migdia, al mateix indret, tindrà lloc l'inici del recorregut pels carrers de la vila dels carros i cavallers, que posteriorment es desplaçaran fins a la Rambla per participar, a la 1 del migdia, en la benedicció dels animals i posteriorment iniciar el recorregut dels Tres Tombs.

Per finalitzar la diada, a les 2 del migdia, es durà a terme l'entrega de records a la Rambla del Vendrell per a tots els carros i cavallers participants a la Festa.

Recorregut: zona del Botafoc, avinguda de la Riera de la Bisbal, carrer de Sant Jordi, avinguda de Catalunya, plaça de França, carrer de Cristina Baixa, avinguda de Sant Vicenç i avinguda de Jaume Carner.

Inici dels Tres Tombs: carrer de Mar, carrer d'Isidre Ribas, carrer de la Cerdanya, plaça de Francesc Macià, carrer de Prat de la Riba, La Rambla, carretera del Doctor Robert,  avinguda de Jaume Carner i carrer de Mar.

pdf Cartell dels Tres Tombs (2011)



©2019 Ajuntament del Vendrell