01-04_SantMag2wD'acord amb el que es va decidir en la darrera reunió de veïns i comerciants, les obres de reurbanització del carrer de Sant Magí s'iniciaran aquest proper dilluns 10 de gener en el marc de les actuacions desenvolupades des de l'Oficina del Pla de Barris del Vendrell.

En el tram comprès entre el carrer del Progrés i el carrer dels Grallers es renovarà la xarxa d'aigua potable amb una rasa per la vorera de la dreta (en el sentit de la circulació rodada) i es donarà continuïtat a la xarxa d'hidrants que s'està instal·lant en l'àmbit del Pla de Barris.

En el tram del carrer de Sant Magí que transcorre entre el carrer del Progrés i el carrer dels Rabassaires es renovaran tots els serveis: el de l'aigua potable, la xarxa de clavegueram, la de gas, la de llum i la de telecomunicacions. D'aquesta manera se suprimiran les cadiretes aèries que hi havia fins ara i la xarxa serà soterrada. Igualment, es crearà una nova xarxa de pluvials i aigües grises, fins ara inexistent, i també s'instal·laran hidrants. Pel que fa al ferm, es millorarà l'accessibilitat al carrer gràcies a l'adequació de voreres alçades amb una amplada mínima de 90 centímetres.

És previst que els treballs al carrer de Sant Magí s'allarguin fins a final de febrer, i fins aleshores el trànsit serà desviat pel carrer de Montserrat. Així mateix, l'accés a l'aparcament públic de la plaça Pep Jai es farà pels carrers de Santa Anna i de la Pau, i la sortida, pel carrer de la Pau, carrer d'Andreu Nin i carrer del General Prim cap al carrer de Santa Anna.

Com és habitual en aquests casos, caldrà estar atent a la senyalització provisional que reordenarà la circulació durant aquests dos mesos.

Durant l'execució de les obres, els punts de recollida de brossa seran els contenidors soterrats de la plaça del Centre, els de la plaça de la Palla i els contenidors del carrer de Sant Magí cantonada amb el carrer de les Hortes.

Els treballs de reurbanització del carrer de Sant Magí clouen el cinquè i últim projecte d'obres previst en el projecte de Pla de Barris del Vendrell, i la seva execució s'allarga més de les previsions inicials, després de consensuar amb els veïns i comerciants de la zona quan s'havien d'iniciar les obres per evitar les seves incomoditats durant la campanya de Nadal. A més, es compleix el compromís de l'Ajuntament de no iniciar més obres fins que el carrer de Montserrat no estigués obert novament a la circulació de vehicles per facilitar l'accés per aquesta zona.



©2019 Ajuntament del Vendrell