Copia_de_10_11_23_Cloenda_PEEwEl projecte d'actuacions del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) per al curs escolar 2010/2011 comptarà amb una dotació econòmica de 103.119 euros, que aporten tant la Generalitat com l'Ajuntament del Vendrell.

Entre les activitats que es duran a terme aquest curs destaquen projectes que ja han funcionat molt bé en cursos anteriors i als quals s'ha donat continuïtat. Aquestes activitats, a més, promouen el treball en xarxa entre els diferents agents implicats en el PEE. Es tracta d'activitats com "Maletes viatgeres", "Jo decideixo", el Pla de prevenció de l'absentisme "Vine! Ets important", l'acompanyament en el pas de primària a secundària, els casals lingüístics i els casals integradors, la xarxa lectora del Vendrell "Lletra Gran" i l'escola de mares i pares.

També destaca la continuïtat del Pla Català de l'Esport a l'Escola i dels Tallers d'Estudi Assistit. Aquest curs, a més, els tallers comptaran amb el suport d'una "bossa comuna" aportada pels centres que compten amb una dotació d'un programa impulsat pel Ministeri d'Educació. Gràcies a aquesta "bossa comuna", que se suma a la dotació del PEE per als tallers, aquests s'han pogut ampliar i fer-los arribar a tots aquells centres susceptibles de desenvolupar-hi aquesta activitat.



©2019 Ajuntament del Vendrell