11-15_Cor_Orfe1_webEl tradicional concert de Santa Cecília, patrona de la música, aplegarà –com ja és tradicional- gairebé totes les corals del Vendrell. El concert es farà el diumenge 21 de novembre a les 12 del migdia a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, i forma part del Cicle de Tardor.

El concert reuneix les corals El Petit Estel, que aplega nenes i nens des de tres anys fins a catorze; el Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial.

Començarà amb el grup dels més petits (Picarols i Flautins), nens i nenes de tres i quatre anys, dirigits per Mireia Mercadé i Anna Casas. A continuació, actuaran els grups de cantaires que tenen entre cinc i set anys: Timbalets, dirigits per Sandra Ramírez i Albert Figueras, i Platerets, dirigits per Sandra Cantero i Xavier Solé; i el grup de Gralles, que tenen entre vuit i deu anys, dirigits per Anna Ibarz i Meritxell Solé.

La primera part d'aquest concert acabarà amb l'actuació del Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell, dirigit per Jordi Solé, amb un programa de quatre cançons nord-americanes.

La segona part del concert de Santa Cecília la començarà el grup dels més grans d'El Petit Estel, que són les Tenores, d'entre onze i catorze anys i dirigits per Teresa M. Solé. A continuació actuarà el Cor Joves Veus, que dirigeix Jordi Solé i que interpretarà dues de les cançons del musical que estrenaran aquest any.

El programà acabarà amb la cantada comuna, de totes les corals juntes, de tres cançons populars catalanes.

Com ja és conegut, aquest concert aplega pares i fills, avis i néts, no tan sols entre el públic sinó també a l'escenari, i esdevé una festa popular de la música.



©2019 Ajuntament del Vendrell