02-23_AiguesTomovi_webEls treballs de connexió del nou dipòsit de Tomoví amb la xarxa municipal provocaran el proper dimecres una baixada de la pressió de l'aigua al nucli del Vendrell.

Aigües de Tomoví, l'empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d'abastament i sanejament del Vendrell, informa que, amb motiu dels treballs de connexió del nou dipòsit de Tomoví amb la xarxa municipal, el proper dimecres 17 de novembre es produirà una baixada de la pressió de l'aigua des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre.

Aquesta alteració en la pressió afectarà bona part del nucli del Vendrell, especialment les zones més altes, com la carretera de Valls, la carretera de Santa Oliva i la zona del centre.

Aigües de Tomoví aconsella als vendrellencs que vigilin que cap aixeta es quedi oberta i recomana que evitin, en la mesura que sigui possible, la utilització de qualsevol electrodomèstic que requereixi aigua per evitar pèrdues innecessàries de cabdal fins que es recuperi la normalitat en l'abastament.

L'actuació consisteix en la instal·lació d'un tram de la canonada general de distribució, que va des del dipòsit del Molí del Blanquillo fins al nucli del Vendrell. Aquests treballs estan inclosos en les obres de la 1a fase de la connexió del nou dipòsit de Tomoví amb la xarxa municipal, que està portant a terme Aqualia i que garantirà les necessitats hidràuliques del municipi per als pròxims anys.

L'Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví informen que estan treballant per millorar les instal·lacions hidràuliques al municipi i garantir les necessitats d'aigua per als pròxims anys, i recorda que per a qualsevol dubte o aclariment els vendrellencs disposen del Centre d'Atenció al Client (telèfon 902 29 60 29), disponible les 24 hores del dia, on els atendran per a qualsevol aclariment o dubte.



©2019 Ajuntament del Vendrell