Aquest dilluns 8 de novembre es tallarà el trànsit al carrer Sant Magí de les vuit del matí a les cinc de la tarda, aproximadament, per connectar les xarxes de telecomunicacions i la nova línia elèctrica entre els carrers de Progrés i Montserrat. Els talls afectaran el carrer Sant Magí en el tram comprés entre el carrer del Nord i el carrer Progrés.

Aquest nou tall temporal forma part de les actuacions que s'estan duent a terme a la zona en el marc de les obres del cinquè projecte del Pla de barris del Vendrell, que se centra en la millora dels serveis i les infraestructures dels carrers Progrés, Montserrat i Pagesia Catalana, junt amb Sant Magí.

Com en altres ocasions en què s'han hagut de fer talls temporals de carrers per les obres del Pla de Barris, caldrà estar alerta a la senyalització viària, que es reforçarà amb els agents cívics del Pla de Barris, que permetran l'accés als veïns de la zona tallada al trànsit i vetllaran per informar els conductors sobre les rutes alternatives en coordinació amb la Policia local.

A la cruïlla del carrer Sant Magí amb carrer Nord es posaran dues senyals de direcció prohibida excepte veïns per tal de que el veïns dels carrers Grallers i Pagesia Catalana puguin arribar fins als seu domicilis. Així mateix hi haurà avisos a les cruïlles dels carrers Doctor Robert amb Carretera de Valls; Sant Magí amb Doctor Robert; carretera de Valls amb Estrella i Estrella amb Pagesia Catalana.



©2019 Ajuntament del Vendrell