10_11_03_AvingudaGeneralitat_02wAquest dimarts 2 de novembre s'han iniciat les obres de remodelació de l'Avinguda Generalitat de Coma-ruga, que serviran per millorar l'estat d'aquesta important via d'entrada al barri marítim, en el tram comprès entre el pont del ferrocarril i la N-340. Els treballs tenen una durada prevista de cinc mesos, pel que estaran enllestits abans de la Setmana Santa de l'any vinent. L'import de l'adjudicació de l'obra és d'1.385.000 euros.

En concret, les obres de millora consisteixen en la renovació del paviment, voreres, l'enllumenat públic, la xarxa d'aigua i sanejament, la implantació d'un nou servei de recollida d'aigües pluvials, el soterrament de les línies telefòniques i la dotació de mobiliari urbà i la senyalització viària horitzontal i vertical.

Mentre durin les obres, el trànsit rodat de vehicles per aquest tram de l'Avinguda Generalitat quedarà totalment tancat, i l'accés al barri marítim es realitzarà a través del carrer Migjorn. Caldrà que els vehicles estiguin a l'aguait de la senyalització provisional que s'instal·larà a la zona.

Pel què fa als treballs concrets corresponents al pas inferior del ferrocarril, és a dir, des de l'Avinguda de l'estació fins a l'avinguda Parlament de Catalunya, aquests es duran a terme entre el 7 i el 31 de març de 2011. La setmana del 7 a l'11 de març, el trànsit per sota del pont estarà totalment tancat, mentre que la resta de dies s'habilitarà un carril alternatiu controlat per semàfor.

Durant les obres, el transport públic de la zona es mantindrà amb les desviacions pertinents, i amb l'observació que es col·loca una nova parada de bus a l'estació de ferrocarril, que passarà a ser permanent.



©2019 Ajuntament del Vendrell