10-26_Natale_in_casa_Cupiello_webEl TÀG començarà a respirar aires nadalencs el 5 de novembre amb la reeixida comèdia Natale in casa Cupiello, que, sota el guiatge del jove i reconegut director Oriol Broggi, es troba en gira pertot Catalunya. A partir de les deu de la nit, l'escenari del Teatre Municipal l'ocuparà una família italiana força peculiar, que farà passar una vetllada plena de rialles a tota la platea.

L'obra està protagonitzada per una nodrida representació d'actors, encapçalada pels televisius Pep Cruz (Ventdelplà), Xavier Serrano (Polònia i Crackòvia), Marissa Josa (Lo Cartanyà), Joan Dausà, Ramon Vila, Màrcia Cisteró, Jordi Coromina, Noël Olivé i Joan Arqué.

Natale in casa Cupiello és una comèdia coral que explica amb molt d'humor les relacions familiars d'una família humil de Nàpols. I ho fa a partir de la circumstància de la preparació de les celebracions nadalenques per part d'aquesta família, amb un registre còmic que en molts casos gairebé s'entremescla amb el dramàtic.

Les entrades per a l'obra ja estan a la venda i es poden aconseguir al preu de 28 euros al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell, telèfon 977 665 684) i a la taquilla del teatre, a partir d'una hora abans de la representació.

Els socis de La Lira, els socis del Club Tr3sC i les persones que presentin el carnet d'estudiant o el carnet de jubilat, tenen un descompte del 25% sobre el preu de l'entrada.

Nova web

El Teatre Municipal Àngel Guimerà acaba d'estrenar una pàgina web exclusiva per difondre la seva activitat i facilitar el contacte dels seus responsables amb els usuaris de l'espai. A través de la nova pàgina web (www.tagelvendrell.cat) es poden conèixer les instal·lacions, renovades fa poc més d'un any, i es pot obtenir informació de la programació de l'equipament i de com adquirir les localitats pels espectacles, entre d'altres qüestions com ara els serveis que ofereix el recinte i l'accés al mateix.



©2019 Ajuntament del Vendrell