10-20_nous_vehicles_tomovi_webNoves dotacions per optimitzar el servei d'abastament d'aigua del municipi

Aigües de Tomoví, l'empresa mixta municipal que gestiona el Servei Municipal d'abastament i sanejament del Vendrell, ha renovat una part de la flota de vehicles del servei, concretament quatre furgonetes.

Aquests vehicles estan destinats als treballs de manteniment dels 274 quilòmetres de xarxa municipal d'abastament i dels 180 de sanejament que hi ha al Vendrell, i també a l'execució de connexions de servei, la renovació de comptadors, el control i localització de fuites, i el control i vigilància de la qualitat de l'aigua, entre d'altres.

Segons la funció específica a la qual es dediquen els vehicles, aquests s'equipen amb martells neumàtics, generadors elèctrics i talladores o geòfons, entre d'altres, a més de les eines necessàries per a la realització dels treballs. Tots els vehicles estan equipats amb els elements de protecció i senyalització requerits per complir amb la legislació vigent en quant a Prevenció de Riscos Laborals.

En total, el Servei Municipal d'Aigües del Vendrell té una flota automobilística de 10 furgonetes, 2 camions i 2 motocicletes.

La renovació dels vehicles posa de manifest la implicació d'Aigües de Tomoví en l'optimització de la gestió en benefici de la vila.



©2019 Ajuntament del Vendrell