10-20_ESPORTS_FIRA_webBossu, rebounding i kettlebells són tres innovadores activitats que s'inclouen en l'abonament Multipack.

El Patronat Municipal d'Esports estarà present a l'Entimostra amb una demostració d'aquestes noves activitats.

El Patronat Municipal d'Esports del Vendrell ha estat a la Fira de Santa Teresa amb dos estands en els quals ha mostrat, entre d'altres, tres activitats innovadores que ha posat en marxa a les dues instal·lacions municipals, la de l'avinguda del Camp d'Esports i la de la carretera del Doctor Robert.

Aquestes noves activitats són el bossu, el rebounding i les kettlebells o peses russes. El bossu es basa en un entrenament deliberat de l'equilibri. En realitzar els exercicis sobre una plataforma inestable, hi intervenen tots els músculs del cos per mantenir la postura, que té com a conseqüència la seva tonificació per a contraccions involuntàries. Per tant, resulta especialment eficaç per enfortir la musculatura del tronc, l'abdomen, l'esquena, les cames i els glutis.

D'altra banda, el rebounding és l'execució d'exercicis aeròbics en un petit trampolí. És un treball cardiovascular, de força, coordinació i equilibri, que ajuda notablement a baixar de pes. És més efectiu que caminar, córrer o practicar aeròbic.

Finalment, les kettlebells són un nou tipus d'entrenament que utilitza unes peses russes per fer uns exercicis breus, però amb molts beneficis. És una activitat divertida i innovadora, que permet desenvolupar el sistema cardiovascular i la força de forma simultània.

A més, el Patronat Municipal d'Esports recorda que els abonats també poden gaudir del circuit d'entrenament, una combinació d'alta intensitat d'exercicis aeròbics i entrenament de la resistència, fàcil de seguir.

Tal com explica el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Jaume Domingo, "totes aquestes activitats estan incloses en l'abonament Multipack; per poc més d'un euro al dia, es poden fer totes aquestes activitats, a més del mètode Pilates, indoor, aiguagim, barra pesant, ball en línia, estiraments i moltes més. El que volem és que tots els vendrellencs i vendrellenques puguin fer esport".

Amb el Multipack també es té accés gratuït a un munt d'activitats a les dues instal·lacions esportives municipals, i es pot accedir a la sala de fitness, piscina, sauna, jacuzzi, bany de vapor i pista d'atletisme.


Demostracions a l'Entimostra

El Patronat Municipal d'Esports del Vendrell oferirà dues demostracions de les noves activitats durant la celebració de l'Entimostra, la fira de les entitats. Dissabte 23 d'octubre, de 17.15 h a 18 h, es farà una demostració de bossu, i de 18.15 h a 19 h una de rebounding.



©2019 Ajuntament del Vendrell