WiFiL'Ajuntament del Vendrell ofereix connexió Wi-Fi gratuïta a la plaça Vella, al passatge de Sabaudia, a la plaça Nova, a la plaça de Pep Jai, a la Rambla i a la rambla de Josep Cañas.

D'aquesta manera, tothom que ho desitgi podrà connectar-se a Internet en aquests espais públics cercant la xarxa pública de Wi-Fi. Un cop l'usuari es connecti a aquesta xarxa, en el dispositiu portàtil apareixerà una pantalla en què es dóna la benvinguda, s'informa que no està permès l'ús de tecnologia P2P ni les descàrregues massives i es demana un usuari i contrasenya que, en ambdós casos, s'hi ha de posar elvendrell.

Després d'aquesta primera fase, es farà un segon desplegament en què la Regidoria de Tecnologia i Societat de la Comunicació instal·larà una xarxa mesh sense fils, que donarà cobertura global a tot el terme municipal i que permetrà accés gratuït, a través de la connexió Wi-Fi, als llocs públics i connexió a Internet i telefonia fixa per als habitatges, a baix cost. Per oferir aquest servei a particulars l'Ajuntament crearà una empresa mixta operadora.



©2019 Ajuntament del Vendrell