entimostra_cartell_webDel 22 al 24 d'octubre el Vendrell celebrarà la sisena edició de l'Entimostra, el certamen de caràcter biennal que és l'aparador de la gran participació cívica amb què compta el municipi. Durant tres dies, una seixantena d'entitats culturals, folklòriques, esportives, de salut, gastronòmiques, organitzacions no governamentals, etc., es concentraran a la Rambla del Vendrell.

Com ja és habitual, aquesta fira s'ha plantejat com un marc idoni perquè les entitats i associacions puguin presentar els seus treballs i projectes i, alhora, per arribar a captar nous socis i sòcies. Al mateix temps, és una bona oportunitat perquè les persones que han decidit venir a viure al Vendrell coneguin la cultura i la societat civil del municipi, i s'animin a participar en alguna de les associacions o entitats de la vila.

Com ja és habitual, la fira d'entitats tindrà com a complement un cap de setmana atapeït d'activitats, que inclouran tallers, concerts, documentals, conferències, demostracions, teatre, dansa i activitats lúdiques i esportives per a tots els gustos i edats.

A més, aquesta edició de l'Entimostra coincideix amb el retorn de l'orgue del Vendrell a l'església parroquial, després d'haver estat restaurat.

Programa d'actes



©2019 Ajuntament del Vendrell