09-11_ItinerariliterariwDins de la jornada de commemoració de l'Onze de Setembre, va tenir lloc l'Itinerari literari pel Vendrell, organitzat per l'Institut d'Estudis Penedesencs i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell, amb un gran èxit de públic.

La convocatòria es va fer aquesta vegada al vespre i, com sempre, el punt de partida va ser el pont de França. L'Itinerari pretén difondre, a través de textos, una època molt important per al Vendrell: la segona meitat del s. XIX. Els participants poden endinsar-se en el passat d'una manera molt agradable: passejant i escoltant textos en llocs puntuals.

El recorregut, doncs, permet viure moments de la societat d'abans i comprendre un seguit d'autors que, com Àngel Guimerà, formen part del mosaic d'aquella societat. L'Itinerari, conduït per la professora de literatura Neus Oliveras, es va complementar amb d'altres explicacions com les d'Alfons Vidiella, Àngels Santacana o Marta Casas. La ruta va acabar al Museu Fenosa amb l'exposició sobre Formes i paraules de Salvador Espriu.



©2019 Ajuntament del Vendrell