08-24_RicardTerrazapintura_webL'artista de Granollers Ricard Terraza exposa per primera vegada al Vendrell les seves pintures plenes de sentiment i vitalitat. Terraza retrata paisatges urbans i rurals, gents i moments. Una realitat de diversos indrets de Catalunya que intueix i que plasma amb el seu pinzell, jugant amb la llum, el color i les emocions.

La mostra forma part del premi que va obtenir Terraza com a guanyador del Concurs de Pintura del 2008. Aleshores, el pintor granollerí va obtenir la primera posició amb l'obra Un nou dia al Vendrell, que ja es va poder veure al Pardo quan va obtenir el guardó.

Les parets de la sala del carrer Major, però, també albergaran les pintures seleccionades per al Concurs de Pintura del 2010, així com les obres guanyadores. Precisament, el veredicte del certamen es coneixerà en el transcurs de la inauguració de la mostra, que tindrà lloc aquest divendres 27 d'agost.

Serà a partir de les vuit del vespre quan quedin inaugurades ambdues exposicions i es donin a conèixer també els noms dels seleccionats i guanyadors del Concurs d'enguany.

La mostra es podrà veure fins al proper 26 de setembre, de dilluns a divendres, de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre, i dissabtes d'onze del matí a una del migdia i de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre.



©2019 Ajuntament del Vendrell