07-27_SixtersEl proper divendres 30 de juliol, el Museu Deu del Vendrell ofereix la possibilitat de gaudir, una setmana més, d'uns moments de tranquil·litat i relax enmig de l'atapeïda agenda, gaudint d'un espectacle musical d'alt nivell envoltat d'un paratge acollidor i tranquil.

En aquesta ocasió, el Museu Deu presenta l'actuació del grup Les Sixters, un sextet vocal íntegrament femení que canta a capella. Montse Baeza, Esther Westermeyer, Cristina Gavilán, Marta Sasanedas, Glòria Garcés i Irene Casadevall estan juntes des de l'any 2001 i comparteixen un interès comú: descobrir nous llenguatges i oferir propostes innovadores amb un segell molt personal que evoluciona en cada un dels seus treballs.

Amb influències musicals de grups com Stupendams, Rajaton, Zap Mama i Gema4, i amb una trajectòria professional que les vincula a la música des d'àmbits molt variats (docència, direcció, cors, formacions instrumentals, dansa, teatre...), Les Sixters trenquen amb el format tradicional de concert per apropar-se al públic de manera diferent, amb tendresa, humor, energia... i sobretot amb unes veus que sedueixen i transporten.

Així doncs, una exquisida interpretació, una posada en escena fresca i espontània, i una elecció cuidada del repertori són alguns dels ingredients que ens ofereixen Les Sixters.

El concert tindrà lloc al jardí del Museu Deu a les 20 h i l'entrada és gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell