10_07_21_EnrajolemEscolaArt_02wUn centenar de persones han passat aquests dies per l'Escola d'Art Apel·les Fenosa del Vendrell per participar en els tallers d'estiu programats aquest juliol. L'èxit de la convocatòria ha estat rebut amb gran satisfacció per part dels responsables de la iniciativa, que han valorat molt positivament aquest fet, sobretot tenint en compte dos aspectes. L'un és que totes aquestes persones, de tot tipus d'edats, han pogut conèixer de primera mà i trepitjar físicament l'Escola, cosa que ha permès fer una projecció local del centre força important. Per altra banda, els tallers han contribuït a potenciar el certamen "Enrajolem!", organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell.

Els tallers han consistit a fer un primer tast de l'oferta formativa del centre. Aquests tallers es programen cada juliol des de fa ja alguns anys, però enguany han presentat una novetat important: han estat totalment gratuïts. Així mateix, aquesta vegada han tingut una altra peculiaritat: han estat lligats a la iniciativa "Enrajolem!".

Mitjançant els tallers, els participants han pogut fer un recorregut per les tècniques del dibuix, la pintura i la ceràmica amb la finalitat de crear una peça que podrà formar part del projecte "Enrajolem!". Els alumnes han pogut fer, en un sola sessió, un esbós del dibuix, l'han pintat i l'han traslladat a la rajola de ceràmica definitiva.

Durant els tallers s'ha informat de l'oferta formativa de l'Escola a tots els assistents i molts hi han mostrat interès, i fins i tot n'hi ha que ja han decidit continuar formant-se el proper curs escolar.

En aquest sentit, les matriculacions per als diferents cursos que ofereix l'Escola es faran des del proper 1 de setembre fins al dia 10. Les matriculacions es tramitaran exclusivament al mateix centre, a l'Escola d'Art, a l'avinguda de les Escoles número 19, de dilluns a divendres de 9 a 1 i de 4 a 8.

L'Escola d'Art ofereix durant tot l'any cursos de pintura, dibuix, esmalt sobre metall, ceràmica i escultura, amb diferents possibilitats de freqüència de classes. També s'han programat els tallers d'iniciació per als més petits dirigits, per una banda, a nens i nenes de segon, tercer i quart de primària i, per l'altra, a nois i noies des de cinquè de primària fins a tercer d'ESO.



©2019 Ajuntament del Vendrell