b_250_0_16777215_0___images_stories_Logo_Jo_sc_festaw"Jo sóc festa". Sota aquest lema, la Comissió de Cercavila i la Comissió de Festes del Vendrell posen a la venda la samarreta de la Festa Major 2010. A grans trets, el disseny recull el sentiment de pertinença al Vendrell i, alhora, denota la participació de cadascú amb la festa més important de l'any.
Cada persona s'afirma a través de la samarreta: Jo sóc festa. A més, com que hi ha moltes maneres de viure la Festa Major, la samarreta no en destaca cap en concret, sinó que, amb un cor, mostra l'amor cap a la festa des de la participació individual i, amb un sol i una lluna, mostra els diferents moments de la festa, el dia i la nit.

Jordi Caralt (Jmes1), dissenyador de la samarreta, ha creat un model portable durant tot l'any. A més, creu que promou la interacció entre el qui la porta i el qui l'està mirant: "La samarreta no té una sola lectura, i això fa que per acabar de desxifrar-ne el contingut s'hagi de preguntar". La samarreta és de color negre i es presenta en tres formats: màniga curta per a home, sense mànigues per a dona i màniga curta en talles infantils.
Per tal de fer-ne accessible la compra, s'ha organitzat una capta el dilluns 19 de juliol a la tarda pels carrers del centre de la vila, en què aniran balladors de la cercavila acompanyats per les gralles. La capta acabarà a l'Escola Municipal de Música, on s'enllaçarà amb l'acte de nomenament dels portants d'honor, que es durà a terme a les 20 h a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals. (El mèrit de portant d'honor, s'atorga a quatre persones de la vila, durant els dies que conformen la Festa Major, en reconeixement a la dedicació i el treball en pro de la cultura popular del Vendrell.)



©2019 Ajuntament del Vendrell