Conjunt_de_vent_mar_2010wEl proper divendres dia 2 de juliol, a les vuit del vespre, tindrà lloc al jardí del Museu Deu l'actuació del grup instrumental de vent de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell.

Aquest grup, nascut l'any 2007, està format per un conjunt d'alumnes de grau mitjà i exalumnes de l'Escola de les especialitats de flauta, clarinet, clarinet baix, oboè i saxos.

L'objectiu d'aquesta formació és realitzar una tasca pedagògica i alhora poder compartir el seu treball amb el públic. El grup participa en diferents activitats, com ara concerts, intercanvis amb d'altres escoles de música, actes de l'Escola..., col·laborant en tot moment en la tasca divulgativa que promou el mateix centre.

Ha participat en els Concerts d'Estiu al Museu Deu, en el cicle Tarragona Estrena de la Fundació Caixa Tarragona, en la Setmana Musical, en concerts a Bellver i a l'Auditori Pau Casals, entre d'altres. També va participar en la gravació del CD del vintè aniversari de l'Escola. Cal destacar que el curs 2008-2009 va rebre la Beca Cohí Grau.

El seu repertori està format per obres de diferents estils, des de música clàssica fins a bandes sonores de pel•lícules, i l'actuació que el grup instrumental oferirà en el jardí del Museu Deu estableix un recorregut a través de diferents estils, que poden anar del més pur classicisme fins arribar a la música de ball amb el popular Boig per tu, de Sau. Així, es podrà escoltar també El fantasma de l'òpera (A. Lloid Webber), West Side Story (L. Berstein) i Divertiment per a grup de vent (V. Martí i Soler), entre d'altres temes.

La formació, sota la direcció de Joan Soler, està integrada per flautes (Ignacio Ballesteros, Pau Figueras i Helena Culleré), oboès (Pawan Guinovart i Maria Solé), clarinets (Anna Bo, Gerard Romero, Paula Salada i Anna Sastre), saxos alts (Cristina Solé i Oriol Vives), saxo tenor (Pau Barnadas), trompeta (Guillem Tutusaus) i clarinet baix (Carles Guasch, David Vives i Montserrat Margalef).

L'entrada al concert és gratuïta.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell