06-27_TurismargentwComa-ruga ha estat l'escenari, des del passat dijous 24 de juny i fins aquest diumenge 27 de juny, d'una nova edició de la fira Turismar, que serveix per donar simbòlicament el tret de sortida a la temporada d'estiu a les platges del Vendrell.

Des del Patronat de Promoció Econòmica, organitzador del certamen, s'ha valorat positivament aquesta 24 edició de la fira, ja que l'afluència de públic ha estat molt alta i la meteorologia ha estat excel·lent. Malgrat la difícil conjuntura econòmica, el Turismar ha omplert, com cada any, la seixantena d'estands multisectorials a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga i els espais annexos, amb propostes lúdiques i de lleure per a tots els gustos. Pel que fa a la venda de tiquets de la Mostra de cava del Baix Penedès, aquesta s'ha mantingut respecte de la d'anys anteriors, amb 2.800 degustacions servides.
Així mateix, la fira ha servit al Patronat Municipal de Turisme per presentar l'oferta d'atractius turístics i d'activitats per aquest estiu a les platges del Vendrell, com les sortides de marxa nòrdica o els cursets de vela, entre d'altres. Com a novetat d'enguany, els visitants també han pogut gaudir d'un programa d'activitats urbanes i nàutiques i d'una representació dels locals d'oci nocturn del Vendrell.
Aprofitant la fira, el Patronat Municipal de Turisme ha estrenat un nou punt d'informació turística, que estarà instal•lat durant l'estiu a peu de platja i que complementarà la tasca d'informació que ja fa l'Oficina Municipal de Turisme de l'avinguda Brisamar de Coma-ruga.



©2019 Ajuntament del Vendrell