06-29_CloendacatalwEl dimarts 22 de juny, a les 6 de la tarda, es va fer la cloenda dels cursos de català per a adults del període 2009/2010 organitzats per l'Ajuntament del Vendrell i el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català del Vendrell. L'acte va ser molt dinàmic. Una setantena d'alumnes es van trobar a la plaça Vella i, seguidament, acompanyats dels professors i d'un tècnic d'Ensenyament de l'Ajuntament, van anar descobrint curiositats d'alguns dels racons emblemàtics del Vendrell: Església de sant Salvador, plaça dels germans Ramon i Vidales, passatge de Sabaudia i Portal del Pardo.

A continuació, en una de les sales del Portal del Pardo i aprofitant que aquest any és el 25è aniversari de la mort de Salvador Espriu, uns quants alumnes, de diferents nivells, van llegir poemes d'aquest escriptor. Per acabar es va fer un pica-pica.

Al Vendrell, en els tres períodes del curs 2009-2010, s'han organitzat 41 cursos; presencials, a distància i al Centre Obert. Els cursos van adreçats tant a persones catalanoparlants que volen millorar el seu nivell de llengua com a persones que no parlen català i el volen aprendre. S'han apuntat als cursos més de 500 persones



©2019 Ajuntament del Vendrell