06-23_Sefed01cloendawDimarts passat va tenir lloc la cloenda de la vuitena edició del Sefed, Curs de simulació d'empresa, que s'ha impartit entre el 21 de desembre de 2009 i el 3 de juny 2010, i que ha estat completat per 25 persones, les quals han rebut formació d'administratiu/va polivalent. Ara, des de L'Eina es fa un seguiment dels alumnes per a la seva inserció laboral i es gestionen pràctiques en diferents empreses. L'acte va ser presidit pel regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Diu, i el director-gerent de la Fundació Inform, Miquel Muç. Sefed és un programa de formació ocupacional, gestionat des de l'any 1987 per la Fundació Inform, adreçat a persones en atur a partir dels 16 anys i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Té com a objectiu dotar de les habilitats necessàries els alumnes per desenvolupar correctament i d'una manera àgil les tasques de gestió i administració d'una empresa.

En el programa Sefed es reprodueixen situacions reals mitjançant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge. Per aconseguir-ho, al Vendrell s'ha creat l'empresa simulada TERRISSAL SLS, que reprodueix els circuits, les relacions i el moviment de documents com si fos una empresa real. També hi ha la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses reals, d'intercanvis a l'estranger i de participar en fires internacionals.

Des de l'any 2006, al programa Sefed del Vendrell ja s'hi han format 280 persones.

El mateix dimarts es va iniciar la novena edició del Sefed del Vendrell, que compta amb 33 alumnes i que finalitzarà el proper mes de desembre.



©2019 Ajuntament del Vendrell