El Teatre Municipal Àngel Guimerà (Tàg) acollirà el primer divendres de juliol un espectacle força diferent dels que ha acollit fins ara el recent estrenat espai municipal. Es tracta d'un programa de ràdio en directe, Fora de Joc, que l'emissora Ona FM emet per tot el país.

A partir de les set i fins les deu del matí del divendres 2 de juliol, s'emetrà aquest programa matinal des de l'escenari del Tàg, que obrirà les seves portes de manera gratuïta a tothom qui desitgi veure com es cou un programa radiofònic en directe.

Fora de Joc és l'únic programa matinal que combina explosió d'humor amb música i informació, sobretot de caràcter esportiu. És directe, irònic, de factura molt dinàmica i jove.

Aquest és un programa, per damunt de tot, per a gent que és o se sent jove. L'humor i la participació estarà present a tot l'espai, tant se val si es parla d'esports, d'actualitat o del temps. És per això que en moltes ocasions es posa la mirada en la cara oculta de la informació. L'equip es fa ressò d'aquelles notícies que poden resultar més curioses o surrealistes i en fa partícips als seus oients, convertint-los també en protagonistes.

L'entrada per veure el Fora de Joc al Tàg és gratuïta. Igualment, es pot escoltar el programa, com cada dia, a través de les freqüències d'Ona FM: al Penedès, 104.0, i a Tarragona, 97.1.



©2019 Ajuntament del Vendrell