10_06_16_Premi_Cohi_Grau_2010_EMMPACwDos alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) han estat guardonats amb la Beca Cohí Grau per a la promoció de la formació musical. Els alumnes Maria Porta i Guifré Sastre han demostrat una trajectòria destacada en el seu pas per l'Escola i han aconseguit el seu accés al conservatori.

Així, Maria Porta, amb l'especialitat de violí, ha accedit al Conservatori de Música de Vila-seca; mentre que Guifré Sastre, amb l'especialitat d'oboè, ha accedit al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Els joves, que han cursat els seus estudis musicals des dels inicis a l'Escola Municipal de Música Pau Casals, han obtingut un premi conjunt de 1.000 euros com a contribució a la seva formació. La beca es va donar en un acte celebrat el passat dimecres 16 de juny a la mateixa Escola amb la presència del seu promotor, el compositor vendrellenc Agustí Cohí i Grau.

Amb aquesta beca, que ha arribat enguany a la cinquena edició, es vol donar continuïtat a la tasca feta per Cohí i Grau en favor de la pedagogia de la música i el foment de la música entre els més petits.



©2019 Ajuntament del Vendrell