06-15_guanyadores_concurs_dibuix_aigues_tomoviwebAvui s'han lliurat a l'Ajuntament del Vendrell els premis de la tercera edició del Concurs de dibuix d'Aigües de Tomoví

Sis nenes del Vendrell han rebut avui els premis del concurs de dibuix infantil convocat per Aigües de Tomoví amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. Marina López Ribes, del CEIP Pau Casals, ha rebut una consola Nintendo Wii, com a guanyadora de l'edició d'enguany. Així mateix, Yasmin El Farhi Medina i Mar Mercadé Santander del CEIP Pau Casals; Gemma Vigo Mitjans i Ana M. Rodríguez Brualls, del CEIP Àngels Garriga, i Lídia Inglés Molina, del CEIP Els Secallets, han rebut un maletí de pintures per quedar finalistes. L'alcalde del Vendrell, Benet Jané, i el president d'Aigües de Tomoví i regidor de Serveis i Medi Ambient, Jaume Domingo, han estat els encarregats de fer el lliurament dels premis, acompanyats pel delegat d'Aqualia a Tarragona, Jordi Aguilera.

Aquest any, el lema "L'aigua, el nostre millor valor" ha pretès cridar l'atenció sobre la importància d'aquest recurs. "L'aigua és un element imprescindible per a la nostra salut i hàbits quotidians més elementals, i per això ens acostumem a la seva presència i la valorem només quan no en disposem", ha assenyalat l'alcalde durant el lliurament de premis.

El certamen ha resultat tot un èxit en la seva tercera edició, amb la participació de 479 escolars de tercer i quart de primària de sis escoles del municipi (Teresina Martorell, Els Secallets, Pla de Mar, Pau Casals, Àngels Garriga i Sagrat Cor). Això significa un 47,5% més de participació respecte de l'any passat. El Concurs es va convocar amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, el 22 de març. L'organització del certamen va enviar als centres educatius el material necessari per participar-hi.

Amb aquesta iniciativa, Aigües de Tomoví i l'Ajuntament del Vendrell posen de manifest, un any més, el seu compromís amb la vila i amb els vendrellencs, dins la seva filosofia d'impulsar i fomentar accions de caràcter educatiu, cultural i social.



©2019 Ajuntament del Vendrell