06-10_gettingcontacts08webEl passat dimarts 8 de juny, a l'Hotel Marvel de Coma-ruga (el Vendrell), va tenir lloc una jornada de cooperació empresarial organitzada per l'Ajuntament del Vendrell, a través de L'EINA Espai Empresarial, i la Unió Empresarial del Penedès (UEP), en la qual van participar 160 empreses.

Les empreses que hi van assistir van tenir la possibilitat de fer nous contactes, d'empresari a empresari, amb la realització de diverses entrevistes d'uns 10 minuts de durada, per conèixer altres empreses i poder establir-hi relacions a diferents nivells: intentar aconseguir nous clients, proveïdors i col·laboradors d'una manera fàcil, directa, gratuïta i sense grans desplaçaments.

En total, es van realitzar de forma efectiva més de 1.600 contactes que, en la situació econòmica actual, esdevenen excel·lents oportunitats per intentar consolidar i fer créixer els negocis.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Diu, valora molt positivament l'activitat i preveu organitzar una nova edició de cara al proper exercici.



©2019 Ajuntament del Vendrell